2019 rugsėjo 6 d. Klaipėdoje 20 – tą kartą paminėjome profesinę šventę kartu su Lietuvos statybininkų asociacija.

Ši šventė mūsų bendruomenei svarbi dar ir todėl, kad po kelių metų pertraukos mes apdovanojome geriausius statybos inžinierius, kurie gerina savo profesijos prestižą dirbdami profesionaliai ir laikydamiesi etikos kodekso.

Statybininkų diena – profesinė šventė, 2000 m. įtraukta į valstybės atmintinų dienų sąrašą, skirta pagerbti visus Lietuvos statybininkus.

LSIS 2019 statybininko dienos šventė LSA

LSIS 2019 statybininko dienos šventė LSA

„Būkime inovatyviais ir nebijokime pokyčių, dirbkime profesionaliai ir kokybiškai, siekime bendrystės ir ilgalaikės vertės. Laikykime statybininko profesijos prestižo atkūrimą savo uždaviniu ir stenkimės tai daryti kasdien. Tik veikiant kartu, galime eiti statybos sektoriaus pažangos keliu!”, – atidarydamas šventę kalbėjo Lietuvos statybininkų asociacijos prezidentas Dalius Gedvilas. Jis džiaugėsi gausiu kasmet susirenkančių statybos sektoriaus ir valstybinių institucijų atstovų būriu pagerbti nelengvą statybininko profesiją. 

Renginio metu geriausiems šalies statybininkams buvo įteiktos Seimo, Vyriausybės, Aplinkos ministerijos, Ekonomikos ir inovacijų ministerijos, Lietuvos pramoninkų konfederacijos, Lietuvos statybininkų asociacijos, Lietuvos statybos inžinierių sąjungos ir kitų asociacijų padėkos bei apdovanojimai už nuopelnus statybos srityje.

Tai vienas didžiausių ir svarbiausių metų renginių šalies statybininkų bendruomenei, į kurį pasidžiaugti savo pasiekimais kiekvienais metais susirenka statybos sektoriaus atstovai iš visų Lietuvos regionų.

Šiemet apdovanojome geriausius 2019 metų statybos inžinierius trijose kategorijose:LSIS 2019 statybininko dienos šventė LSA

  • „Geriausias metų statinio statybos vadovas“ – AGNĖ MILIŪTĖ; 
  • „Geriausias metų statinio statybos techninės priežiūros vadovas“ – KAZIMIERAS SENKUS;
  • „Geriausias metų statinio statybos specialiųjų darbų vadovas“ – SAULIUS MOTIEČIUS.

Didžiuojamės geriausiais mūsų Lietuvos statybos inžinieriais.

Kviečiame ir kitais metais dalyvauti šiuose apdovanojimuose.LSIS 2019 statybininko dienos šventė LSA

Iki 2020 metų liepos 30 d. siųskite savo paraiškas lsis@lsis.lt 

Paraiškos formą rasite čia: PARAIŠKA 

www.statybunaujienos.lt – straipsnis apie šventę

Jūsų el. paštas nebus matomas viešai. Privalomi laukai pažymėti *

*

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.