2021 metų lapkričio 9 dieną įvykusiame pakartotiniame Lietuvos statybos inžinierių sąjungos Vilniaus apskrities bendrijos (LSIS VAB) visuotiniame narių susirinkime išrinktas naujasis bendrijos prezidiumas ir prezidiumo pirmininkas. Iš nepaprastai gausaus kandidatų sąrašo slapto balsavimo būdu išrinkti penki naujojo LSIS VAB prezidiumo nariai:

– dabartinis LSIS prezidiumo narys, VILNIUS TECH Statybos fakulteto prodekanas Linas Juknevičius;
– pastaruosius aštuonerius metus LSIS VAB pirmininkavęs UAB „Vilniaus rentinys“ gamybos direktorius Audrius Čepulis;
– dabartinis LSIS prezidentas, ilgametis VAB narys, UAB „Raseinių statyba“ ir UAB „Baltic Digital Building Developer“ vadovas Saulius Bekampis;
– Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos Statybos fakulteto dekanė Lina Sakalauskienė;
– VILNIUS TECH docentas, Lietuvos akustikų sąjungos vadovas Marius Mickaitis.

Naujojo prezidiumo pirmininku išrinktas Linas Juknevičius.

Džiaugiamės atgimstančia VAB bendruomene ir aktyvėjančiais nariais. Dėkojame buvusiems ir sveikiname naujus bendrijos lyderius!
Kaip pirmąjį ir vieną svarbiausių darbų naujasis prezidiumo pirmininkas Linas Juknevičius įvardina naujųjų Vilniaus apskrities bendrijos įstatų parengimą, prisitaikant prie pastaruoju metu įvykusių esminių LSIS pokyčių.
Todėl LSIS VAB visuotinio narių susirinkimo metu taip pat buvo išrinkti septyni VAB delegatai į LSIS Kongresą, kurio pirmasis susirinkimas numatytas 2021 metų gruodžio mėnesį. Slapto balsavimo metu VAB delegatais į LSIS Kongresą išrinkti visi penki naujojo VAB prezidiumo nariai, taip pat UAB „TEC Infrastructure“ Infrastruktūros vystymo direktorius Domas Čėsna ir UAB „DOKA Lietuva“ Inžinierių skyriaus vadovas Baltijos šalims Arūnas Stašauskas.
Tikimės, kad atsinaujinusi LSIS organizacinė struktūra padės garsinti statybos inžinierių vardą ir didinti jų įtaką, priimant valstybiniu mastu reikšmingus sprendimus.
Kviečiame visus aktyvius inžinierius prisijungti prie LSIS VAB ir prisidėti prie mūsų visų ateities!
Prisijungti galite sekdami šią nuorodą: https://lsis.lt/kaip-tapti-nariu/

Didžiuojamės būdami inžinieriais!